Camera Hiperbara

Medicina interna

Ce boli pot fi diagnosticate si tratate in cadrul unui consult de medicina interna

 

1. Boli ale aparatului cardiovascular 

Boli cu o frecventa ridicata in populatie ca: Hipertensiune arterială, insuficienta cardiaca, tulburari de ritm, boala arteriala periferic, tromboze venoase s.a.m.d. sunt diagnosticate, tratate si monitorizate de echipa noastra medicala

2. Diabet zaharat

 

Există două tipuri de diabet, de tip 1 și de tip 2 și pre-diabet (diabet ascuns). Pacienții cu diabet zaharat sunt evaluați pentru cea mai bună opțiune de tratament.

 

3. Boli hepatice

 

Ficatul îndeplinește multe funcții în organism, inclusiv sinteza proteinelor, producția de bilă, eliminarea medicamentelor și a substanțelor toxice. Neîndeplinirea acestor funcții duce la o varietate de boli.

 

4. Boli renale

 

Rinichii joacă un rol important in eliminarea produsilor de metabolsim din sânge și excretarea excesului de lichid prin urină. Ei intervin, de asemenea, în reglarea tensiunii arteriale. Cu examinări detaliate, este posibil să se determine dacă există insuficiență renală, calculi renali, o infecție a tractului urinar, o boală polichistică a rinichilor sau o  glomerulonefrită cauzată de inflamația glomerulilor.

 

5. Boli ale aparatului respirator

Diagnosticul și tratamentul unori  boli precum astmul, pleurezie, pneumonia și boala pulmonară obstructivă cronică   (BPOC), boli care   afectează  în mod esențial existența  tocmai pentru că implica  respirația.

 

6. Boli ale sistemului digestiv

 

Pacienții la care se constată afecțiuni ale sistemului digestiv în urma invesțigatiilor efectuate pot fi îndrumați către parcursul terapeutic corespunzător


Program terapie: de luni pana vineri in intevalul orar 8.00 - 18.00

Program consultatii: de luni pana vineri in intevalul orar 14.00 - 18.00

In functie de diponibilitate se pot discuta si alte variante.

Bio Barica
Camera Hiperbara

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Telefon: Telefon: 0749.111.402 / 031.805.99.85
office@camerahiperbara.ro

Copyright © 2017 Hypermed Care S.R.L. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.
Camera Hiperbara pe FacebookCamera Hiperbara
pe Facebook