Camera Hiperbara

De ce camerele noastre hiperbare sunt sigure?

Noutăți 1 Martie 2017

de ce sunt sigure camerele hiperbarice

Camerele hiperbare utilizate de BioBarica sunt proiectate pentru a rezista la presiuni ridicate si a oferi pacientilor un tratament eficient si in conditii de siguranta. Acestea ating o presiune de 1.4 ATM, necesara pentru a accelera procesul de recuperare intr-un mare numar de patologii.
Tratamentul cu oxigen hiperbar furnizeaza oxigen la o presiune mai ridicata decat presiunea atmosferica normala. In acest fel creste cantitatea de oxigen disponibila in plasma din sange si sunt declansate procese fiziologice benefice pentru sanatate.
Camerele hiperbare Revitalair sunt utilizate in toate centrele BioBarica. Este un produs caracterizat prin excelenta si fiabilitate intrucat atat componentele camerei cat si fabricarea acesteia se incadreaza in standarde de calitate controlate si certificate de standarde nationale si internationale. Sistemul de inchidere este din aluminiu de grad aeronautic si, datorita designului sau, tolereaza presiuni mult mai ridicate . Materialul textil flexibil si ferestrele sunt, de asemenea, proiectate si testate pentru utilizare frecventa si pentru a rezista la presiuni ridicate, iar camera este prevazuta cu un sistem de siguranta cvuadruplu pentru evitarea oricarui inconvenient cauzat de erori in utilizare. In plus, prin dimensiunile sale (90 cm diametru si 1.85 m lungime), este una din cele mai mari camere hiperbare individuale disponibile pe piata, garantand confortul pacientului.

Program terapie: de luni pana vineri in intevalul orar 8.00 - 18.00

Program consultatii: de luni pana vineri in intevalul orar 14.00 - 18.00

In functie de diponibilitate se pot discuta si alte variante.

Bio Barica
Camera Hiperbara

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Telefon: Telefon: 0749.111.402 / 031.805.99.85
office@camerahiperbara.ro

Copyright © 2017 Hypermed Care S.R.L. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.
Camera Hiperbara pe FacebookCamera Hiperbara
pe Facebook