Camera Hiperbara

Terapia hiperbara si cum poate ajuta ea pacientii oncologici si pe cei cu sindrom post COVID

Noutăți 28 Iunie 2021

 

Oncologul spaniol Dr. Elías López spune: „Din experiența noastră, medicina hiperbară face tratamentul cu radioterapie mai eficient, deoarece hiperoxia face tesuturile mai sensibile la radiatii, astfel încât vedem efecte mai bune. În plus, are un efect antiinflamator și nu generează toxicitate ".

 

În timp ce majoritatea medicilor folosesc camera hiperbară pentru tratamentul patologiilor specifice, utilizarea acesteia îmbunătățește practica medicală în mai multe moduri, cum ar fi reducerea timpilor de recuperare și ameliorarea efectelor secundare la pacienții oncolgici. Este un instrument extrem de eficient, cu dovezi științifice clare.

 

"A avea o cameră hiperbară a însemnat o schimbare uriașă pentru centrul nostru. Am văzut îmbunătățiri uriașe la pacienții care au suferit leziuni și avem perioade mult mai scurte de recuperare  post-chirurgicala. Putem  oferi dovezi clare si ale schimbărilor observate în fizioterapie și altele specialități ", adaugă Alejandro Herrera, un profesionist la clinica Fisiosport San José din Costa Rica.

 

Recent, medicii au început să folosească terapia cu oxigen hiperbaric în sechelele post-Covid. În aceste cazuri, terapia hiperbară are un puternic efect antiinflamator care poate reversa partial fibroza și inflamația cardiacă și / sau pulmonară și poate îmbunătăți hipoxemia chiar și după ce episodul infectios este incheiat. Mai mult, neuroplasticitatea crescută realizată cu oxigenul hiperbar este utilă în reabilitarea sechelelor neurologice.

 

 

Biobarica oferă infrastructură software, analiză de date și instrumente de asistență care ajută profesioniștii din domeniul sănătății să-și îmbunătățească procesele și să-și gestioneze mai bine dosarele medicale. În plus, oferă instruire și asistență medicală-științifică, tehnică și comercială continuă pentru a opera o unitate de medicină hiperbară în mod eficient și rentabil.

 

 

"Sistemul nostru de tratament hiperbaric este un instrument excelent pentru îmbunătățirea proceselor de recuperare. În rețea avem o rată de rezoluție de 85% și, prin urmare, cred că cu cât mai mulți profesioniști folosesc camera hiperbară, cu atât mai mulți pacienți vor beneficia de acest tratament", conchide dr. . Mariana Cannellotto.

 

Program terapie: de luni pana vineri in intevalul orar 8.00 - 18.00

Program consultatii: de luni pana vineri in intevalul orar 14.00 - 18.00

In functie de diponibilitate se pot discuta si alte variante.

Bio Barica
Camera Hiperbara

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Telefon: Telefon: 0749.111.402 / 031.805.99.85
office@camerahiperbara.ro

Copyright © 2017 Hypermed Care S.R.L. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.
Camera Hiperbara pe FacebookCamera Hiperbara
pe Facebook