Camera Hiperbara

TOHB reduce costurile cu sănătatea

Noutăți 1 Martie 2017

tratament oxigen hiperbaric in camere hiperbare

 

  • Durata de vindecare a unei leziuni scade cu 30 pana la 40%
  • Reduce perioada de  spitalizare, ducand la o mai mare disponibilitate de paturi pentru a trata alti pacienti.
  • Scurtarea timpului pentru care pacientul este inapt si dupa care isi poate relua indatoririle si viata obisnuita.

Cresterea cantitatii de oxigen in sange produsa de tratamentul cu camera hiperbara genereaza un mare numar de beneficii pentru sanatate. Unul din cele mai studiate este grabirea insanatosirii la pacientii cu picior diabetic, ulceratii sau leziuni. In aceste cazuri, tratamentul cu oxigen hiperbar (TOHB) se traduce in beneficii si pentru sistemul sanitar, reducand amputatiile, durata de internare, numarul de consultatii si de interventii chirurgicale, avand drept consecinta o reducere semnificativa a costurilor.
Cel mai mare indice de amputatii ale membrelor inferioare apare in cazurile de picior diabetic. Dupa operatie, pacientii necesita 6 pana la 9 luni pentru recuperare completa, fapt ce genereaza costuri foarte mari pentru sistemul de sanatate si le afecteaza calitatea vietii. Totusi, la pacientii cu picior diabetic tratati cu camera hiperbara, riscul de amputatie scade - chiar in cazuri de leziuni severe - datorita proprietatilor acesteia puternic anti-inflamatorii si antibacteriene.
TOHB este, de asemenea, indicata post-chirurgical intrucat aduce un mai mare succes in acceptarea flapsurilor si implanturilor.
In plus, TOHB ajuta la imbunatatirea utilizarii glucozei periferice, ajutand la scaderea nivelurilor ridicate si moduland raspunsul insulinic. Accelereaza formarea de noi vase de sange, imbunatateste circulatia, regleaza stresul oxidativ, stimuleaza sinteza colagenului, stimuleaza eliberarea si diferentierea de celule stem, imbunatateste raspunsul sistemului imun si are efect anti-inflamator si bactericid, prevenind astfel evolutia infectiei.

 

Program terapie: de luni pana vineri in intevalul orar 8.00 - 18.00

Program consultatii: de luni pana vineri in intevalul orar 14.00 - 18.00

In functie de diponibilitate se pot discuta si alte variante.

Bio Barica
Camera Hiperbara

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Telefon: Telefon: 0749.111.402 / 031.805.99.85
office@camerahiperbara.ro

Copyright © 2017 Hypermed Care S.R.L. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.
Camera Hiperbara pe FacebookCamera Hiperbara
pe Facebook